Cautare

13428 de rezultate pentru "accident rutier in 25 03 2010 in bucuresti" (5.09 secunde)
La data de 5 februarie 2011, in jurul orei 02:00, B. Iosif de 39 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia, pe sos.
La data de 11.04.2011, in jurul orelor 20.35, A. GABRIEL de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped pe str. ... Petre Ispirescu nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Skoda, condus de N.
La data de 26 iulie a.c., in jurul orei 13.00, T. NICOLAE de 49 ani, din Bucuresti, conducea un tramvai pe Calea Rahovei dinspre sos.
La data de 24 septembrie 2011, in jurul orei 09:45, B. Vasile de 77 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe Calea Rahovei, dinspre str. ... Mihail Sebastian, moment in care a surprins si accidentat pe C.
La data de 16 noiembrie 2011, in jurul orei 12:30, S. Mariea de 58 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault pe sos.
UPDATE 10:15 Autorcarul implicat in accident efectua cursa Istanbul - Bucuresti - Chisinau, la bordul lui aflandu-se cetateni moldoveni si ucraineni. ... UPDATE 10:11 Pentru doi dintre raniti, conducerea Spitalului judetean Braila a solicitat un elicopter care sa-i transporte la o unitate medicala din Bucuresti.
Magda Marincovici) In ultimii 20 de ani, a crescut numarul persoanelor cu varste intre 20 si 40 de ani care fac accident vascular cerebral O gena implicata in aparitia migrenelor si infarctului de miocard ar fi responsabila si de declansarea accidentelor vasculare cerebrale in cazul persoanelor tinere.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 23:30, W. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 501, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu o Ambulanta, condusa de V.
Mai multi turisti straini care vin in Romania au pierdut, in ultima perioada, avioanele la intoarcerea spre tara lor din cauza traficului rutier ingreunat de la Bucuresti spre Aeroportul "Henri Coanda", potrivit reprezentantilor agentiilor de turism.
Autoritatile antitrust din Romania, Germania, Austria si Ungaria au aprobat, in luna noiembrie, preluarea firmei de transport Romtrans de catre DB Schenker, subsidiara pentru activitati de transport si logistica a grupului german Deutsche Bahn.
Astfel, pe langa proiectul celui de-al II-lea pod rutier peste Canalul Dunare-Marea Neagra in zona ecluzei Agigea se numara si finalizarea digului de larg in Portul Constanta, precum si dezvoltarea capacitatii feroviare in sectorul fluvio-maritim al Portului Constanta.
Reprezentantii ministerelor Transporturilor din 7 tari europene au semnat vineri in Polonia o declaratie prin care un nou traseu rutier european va fi extins in Romania, Bulgaria si Grecia, realizandu-se astfel o legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu Pasajul Basarab inaugurat cu doi ani intarziere, incomplet si mai scump cu 300 milioane de lei Primarul Sorin Oprescu a finalizat in 2011 Pasajul Basarab.
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
Centrul Infotrafic a anuntat ca in judetul Prahova, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe DN1, pe tronsonul Ploiesti - Baicoi.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova, impreuna cu jandarmii si colegii lor din Olt, Gorj si Valcea, au organizat ieri o actiune de proportii in trafic, fiind vizati toti soferii care nu respecta normele rutiere.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 07.10.2014, va avea loc un miting in Piata Victoriei. ... • Incepand cu orele 08.00, se va restrictiona traficul rutier pe Sos.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. ... Start in Piata Constitutiei (Bd.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
google-analytics.com